Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Cosmopolite Scene, Soria Moria fredag 24. november 2017

Martha High sang på scenen med James Brown i over 30 år og var hans lengst og mest pålitelige kvinnelige vokalist. Hun turnerer fortsatt regelmessig verden rundt med vokalisten i Maceo Parker, en annen trofast følger av soulens Gudfar.

High er omtalt som en av Browns mest trofaste allierte, og er utvilsomt en del av hans historiske bidrag til soulens historie. Hun var ved hans side på konserten i Boston Garden april 1968 da Martin Luther King ble drept, og James Brown forhindret ytterligere opprør ved hjelp av hans tilstedeværelse og positive budskap. Hun var der da han dro til Vietnam for å underholde de amerikanske troppene, og på den anerkjente Rumble in The Jungle-konserten i Zaire med 60 000 publikummere i Kinshasa.

Ytterligere bekreftelse på at High er og forblir en formidable musikalsk kilde ble igjen bevist med hennes nyeste solo-album Singing For The Good Times (Blind Faith Records), utgitt våren 2016 til strålende kritikk.

Fra Old School til New School vil Martha High and the Soul Cookers ta deg med på en musikalsk reise gjennom jazz, soul, blues og funk!

Line up:
Martha High (vokal)
Eric Wakenius (gitar og vokal)
Leonardo Corradi (B3 Orgel)
Tony Match (trommer)

Support: Baba Soul og the Professors of Funk

Baba Soul og the Professors of Funk er en musikalsk naturkraft bestående av åtte elementer (vokal, gitar, bass, keyboards, trommer, trombone, saxofon, trompet) med den karistmatiske crooner, the Furious Freak of Funk, Hugo Castro, a.k.a. Baba Soul, i spissen. Bandet koker opp heftige 60- og 70-talls inspirerte Funk- ogSoul-låter på en fresh og kontemporær måte, men inkorporerer også en rekke lekre ingredienser fra andre Groove-baserte sjangere som Reggae, Jazz og Afrobeat.

De har kommet for å skape heftige Funky Good Times på landets scener og gi folket det de vil ha. Hva er det? Både for de som allerede har sett og hørt Baba Soul og The Professors, og dem som ennå ikke har fått sjansen til å smake på deres deilige grooves, finnes det ingen tvil de VIL og MÅ ha Funk: Want the Funk, Gotta have that Funk!.

Martha High qnd The Soul Cookers
Sted: Cosmopolite Scene, Soria Moria
Adresse: Vogts gate 64, 0477 Oslo
Dato: Fredag 24. november 2017
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:30
Kategori: Musikk
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Cosmopolite Scene, Soria Moria
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Cosmopolite Scene, Soria Moria her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo