Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Oslo søndag 21. mai 2017

Er du klar for å ta nettdating til det neste nivået?

Her kan du få bilder til datingprofilen din på tinder, sukker eller andre tjenester, tatt av profesjonell fotograf som har spesialisert seg på bilder for online dating.

Tinder og andre datingtjenester er tjenester der man kan møte andre mennesker og forhåpentligvis få kontakt med mennesker man liker. Når man skal møte en annen person som man kanskje skal bli bedre kjent med ønsker man å vite så mye som mulig om den personen, og den eneste måten man kan kommunisere hvem man er, er gjennom bilder og tekst.

Av helhetsinntrykket en person får av deg på en slik profil teller bilder antakeligvis mer enn 95! Et bilde sier mer enn tusen ord.

På et bilde kommuniserer man veldig mye som man normalt ikke tenker på, og tenker man ikke over hva slags bilder man har vil man erfaringsmessig gå glipp av opp i mot 75 av potensielle matcher, fordi de får feil inntrykk av deg eller mistolker hva slags person du egentlig er.

Å ha gode bilder til nettdating er alpha omega! Det handler ikke om å fake noe, det handler bare om å vise seg fra sin beste side, og et profesjonelt bilde av deg forteller noe om deg som person, at du er en person som er seriøs når det kreves og at du ikke lar de beste sjansene i livet gå fra deg. Dette hjelper vi deg med nå!

Sjekk ut hjemmesiden nå, der ligger med informasjon om kurset.

Tinderkurs - Få en attraktiv Tinderprofil
Sted: Oslo
Adresse: Oslo
Dato: Søndag 21. mai 2017
Tid fra: 17:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslo
Mindre tankekjør og mer livsgl... onsdag 22. november 2017
Alexanderteknikk... lørdag 25. november 2017
Mindre tankekjør og mer livsgl... mandag 11. desember 2017

Legg inn arrangement ved Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo