Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Cin Cin Cafe (Sentrum) lørdag 20. mai 2017

Velkommen til intimkonsert på Cin Cin Café.

Sindri var tidligere mest kjent som frontmann i Dog Almighty som han startet sammen med Joff, Kim og Fredrik fra forhenværende SPAN i Januar 2006. Dog Almighty ga ut debutskiva si 29. September 2007 som gikk innpå den norske delen av VG-lista etter en omfattende Norgesturné den samme høsten.

Dette skjedde etter å ha servert hundrevis av liter fiskesuppe til tusenvis av publikummere som forhenværende vokalist i Farout Fishing og satt ølsalgsrekorder på en haug av obskure puber i Norge med det legendariske fjøspunk-bandet The Hoodlums.

Sindri valgte å seile sin egen sjø som soloartist. Ved siden av å fronte rockeband, har han gjennom årene skapt sitt eget univers av melankolske, akustiske landskaper blandet med sjamanistisk urkraft og inspirasjon fra et vell av sjangere, selv om hovedinspirasjonen kommer fra Rock/Metall. Dette er bakgrunnen for dype, sjelsettende tekster på norsk og strupesang.

Sindri blir ofte sammenlignet med artister som Jeff Buckley, Tool og Seigmen. På scenen gir han intet mindre enn absolutt alt av seg selv, og treffer folk i alle aldre med sitt ærlige, åpne vesen og særegne musikk. En vanlig tilbakemelding fra publikum er at Sindri høres ut som et helt symfoniorkester, til tross for at det bare er han og en kassegitar på scenen.

Sindri - LIVE på Cin Cin Café (Fri inngang)
Sted: Cin Cin Cafe (Sentrum)
Adresse: Akersgata 47 (City Passagen)
Dato: Lørdag 20. mai 2017
Tid fra: 22:00
Tid til: 01:30
Kategori: Konsert
Nettside

Kart - Her finner du Cin Cin Cafe (Sentrum)
Longitude: 10.742043 - Latitude: 59.914698

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Cin Cin Cafe (Sentrum)
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Cin Cin Cafe (Sentrum) her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo