Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Uhørt tirsdag 30. mai 2017

Vaaje
Hvis du liker urban rootsmusikk, folkelige tekster med såre undertoner i singer-songwriter-tradisjonen, og i tillegg setter pris på et dryss av country og soul, da vil du like Vaaje, som består av fem unge musikere som møtte hverandre mens de studerte i Oslo.

Guro Vaaje Haugen på gitar og sang, har i den siste tiden utmerket seg med en melodiøs egenart. Låtene skriver hun selv, og med seg i bandet har hun Aleksander Lorentzen på tangenter og mandolin, Håkon Mellingen på trommer, Martin Ulltang på bass og Marius Klevstad på gitar. Guros glade gutter spiller ikke bare instrumenter, men bidrar også med stemningsfull koring. Vaaje er et band som sprer, glede, humor og ettertanke med sin ærlige tilstedeværelse på scenen.

Lenke - Les mer her

Nina Gaarden
Nina Gaarden skriver melodiøs og ærlig visepop på nordnorsk. Våren 2015 ble hun omtalt av Nordnorsk Viseforum som: en ny og original, nordnorsk stemme (...) med tekster uten mange klisjéer og iørefallende melodier. Sammen med bratsjist Tove Bagge skaper de to et originalt, folk-inspirert og åpent sound som gir rom for å la tekstene og melodiene synke inn hos lytteren. Nina Gaarden, har(ofte sammen med Tove Bagge). spilt flere konserter i Oslo de siste årene. De har funnet sted på bl.a Parkteatret, Café Mono og Revolver (KlubbØya).

Lenke - Les mer her

CC: 100,-
Forhåndsalg: Lenke - Les mer her
ID: 20-år
Dørene åpnes kl 20:00
Velkommen.

Uhørt presenterer Vaaje og Nina Gaarden
Sted: Uhørt
Adresse: Torggata 11, Strøget passasjen, 0181 Oslo, Norway
Dato: Tirsdag 30. mai 2017
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Konsert
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Uhørt
Upolert presenterer: Polarnatt... tirsdag 21. november 2017
Mari Joramo og Madelene... mandag 27. november 2017
ROCKSLO presenterer: Svømmebas... søndag 3. desember 2017
Henriette Vaagsnes med Gildas ... onsdag 20. desember 2017

Legg inn arrangement ved Uhørt her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo