Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Kulturhuset tirsdag 30. mai 2017

Philipp Scholz lytter. Nora Gomringer puster inn, Scholz svinger armen bakover, Gomringer begynner, Scholz slår på trommene, Gomringer snakker og så sier det PANG, PANG, PANG! Gammel magi oppstår i ny innpakning: jazz og resitasjon av poesi.

Miksturen: ord og takt, like mye humor som alvor, en mikrofon, et slagverk og to begavede kunstnere. Nora Gomringer resiterer fra egne tekster og utdrag fra hele verdenslitteraturen fra Dorothy Parker til eksperimentell litteratur fra det 20. århundre og store klassikere.

Jazztrommeslageren Philipp Scholz angir takten, akkompagnerer Gomringers ville ordritt, dirigerer, forstyrrer og framhever oppleseren. Sammen sørger de for et fatallyrisk smell av høy kvalitet på scenen.

PHILIPP SCHOLZ bor i Leipzig. Han studerer ved Musikkhøyskolen hvor han blander sammen ulike stiler fra musikkens verden. Til sine revolusjonære musikalske gjerninger valgte han trommesettet hva annet kunne det ha vært? Eller var det instrumentet som fant ham? De ulike bandene og prosjektene som Philipp Scholz angir beaten i, har bl.a. gitt ham Junger Mnchner Jazzpreis i 2014.

NORA GOMRINGER er lyriker og oppleser og har mottatt mange priser for begge kunstuttrykkene. De to kunstnerne møttes helt tilfeldig på Bokmessen i Leipzig. Siden har de med Wort Drum Dran satt musikk til alt som ikke er fastspikret i litteraturhistorien. De ulike programmene gir fatallyriske øyeblikk, for det er underholdende og irriterende, får deg til å humre og tenke, og det sier: Pang!

Et arrangement av Goethe-Institut, det tyske kultursenteret i Oslo.

PANG PANG PANG - Jazz og poesi med duoen Gomringer and Scholz
Sted: Kulturhuset
Adresse: Youngs gate 6, 0181 Oslo
Dato: Tirsdag 30. mai 2017
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:00
Kategori: Musikk
Facebookside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kulturhuset
Paragraf 112: Bokbad med Per E... mandag 20. november 2017
Paragraf 112: Det forunderlige... onsdag 22. november 2017
Screening of the Peruvian movi... onsdag 22. november 2017
Green Drinks Oslo November: Tr... torsdag 23. november 2017
Holmlia Yacht Club #8... lørdag 25. november 2017
Bongotorsdag med Bosses Bongob... torsdag 7. desember 2017

Legg inn arrangement ved Kulturhuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo