Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Markeder:

Skippergata restaurant lørdag 20. mai 2017

Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer en ny runde med Oslos Supermarked lørdag 20. mai i det vi mener er Oslos fresheste lokale.

Skippergata er et 700 kvm lokale som er delt inn i flere store og mindre rom, en kafé og en innbydende bakgård. Oslos Supermarked ble arrangert for første gang i april i fjor med 23 markedsboder og over 2000 besøkende.

For oss er et marked mye mer enn en shopping-tur, det handler om å skape en opplevelse. For å få dette til har vi fått med oss dyktige, kreative grndere som brenner for å skape.

Du som publikum vil få muligheten til å tusle rundt blant en rekke boder og aktiviteter. Det vil være rom for å spise digg mat, ta deg en forfriskende øl, lytte til god musikk samtidig som du kan gå på skattejakt blant våre utstillere, som kan by på alt fra illustrasjon til vinylplater, bøker, smykker og klær.

Vi ønsker å lage et personlig marked med høyt fokus på estetikk og opplevelse. Vår visjon er at Oslos Supermarked blir en fast kulturaktør i bybildet og at markedet arrangeres på jevnlig basis.

Cover kr 30,- betales i døra, cash/kort.

Oslos Supermarked
Sted: Skippergata restaurant
Adresse: Skippergata, 22
Dato: Lørdag 20. mai 2017
Tid fra: 11:00
Tid til: 18:00
Kategori: Markeder
Epost Nettside

Kart - Her finner du Skippergata restaurant
Longitude: 10.747654 - Latitude: 59.910648

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Skippergata restaurant
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Skippergata restaurant her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo