Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Axelsons Body Work School onsdag 31. mai 2017

Healingmassasje med Hans Axelson.

Healingmassasje er en kombinasjon av muskelmassasje og myk healing, som er dypt avslappende og skaper ro og balanse i både kropp og sjel.

Hans Axelson, grunnlegger av Axelsons, har i mer enn 20 år, ofte kombinert sine behandlinger i klassisk massasje med healing, først og fremst ved rygg- og nakkebehandlinger men også ved behandling av ansikt, skuldre og mage.
Jeg benytter meg av Healingmassasje for å oppnå større dyp i massasjen og for å aktivere kroppens energier, forteller Hans Axelson og legger til at nettopp kombinasjonen av healing og massasje, løser opp både muskulære og emosjonelle spenninger.
Healingmassasjen gjenoppretter balansen i kroppens energiflyt og kroppen frigjøres fra stress og får tilbake sin energi. Det fører til et forbedret immunforsvar og styrker kroppens evne til selvleging samtidig som klienten kan oppleve en forløsende effekt emosjonelt.

Hvordan gjøres dette?
En behandling i Healingmassasje starter med at man benytter utvalgte, rolige massasjegrep først og fremst på musklene. Deretter går behandlingen over i rolig healing på de muskler som er mest spente og man blir i posisjonen i 5 15 minutter.
I denne posisjonen opplever terapeuten dype pulsasjoner og følger disse med sine hender, uten noen form for bevegelse og klienten vil komme inn i en dyp avslapping.

Selv personer som normalt har vanskelig for å slappe av, kan oppleve dyp avslapping meget raskt og selv korte behandlinger på 15-20 minutter kan gi gode resultater.

Hva kan man behandle med Healingmassasje?
Healingmassasje fungerer meget bra ved stress, muskelspenninger og muskelsmerter, nakke- og ryggproblemer, stiv brystkasse og pusteproblemer.

Hvem har behov for Healingmassasje?
Healingmassasje passer utmerket som behandlingsmetode ved nakke- og ryggproblemer, for stressede personer som trenger ro i kropp og tanker og for de som føler seg ille til mote eller gjennomgår personlige kriser.

Healingmassasjen gir en umiddelbar effekt og en skjønn følelse av velvære. Takket være muligheten for korte behandlingstider kan en terapeut ha tid til å behandle flere klienter.

Sted: Axelsons BWS
Pris: 4250,- kr
Tre dager fra 10:00 til 16:00

Healingmassasje med Hans Axelson
Sted: Axelsons Body Work School
Adresse: Akersgata 28
Dato: Onsdag 31. mai 2017
Tid fra: 10:00
Tid til: 16:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside

Kart - Her finner du Axelsons Body Work School
Longitude: 10.741743 - Latitude: 59.913161

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Axelsons Body Work School
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Axelsons Body Work School her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo