Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Buckleys Roots and Blues Joint fredag 21. april 2017

Hot Club de Norvège er et av Norges hotteste liveband og er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De er kjent for de fleste fra radio og TV og har vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet. De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt, har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk og en unik sound. De turnerer over hele kloden og har samarbeidet med alle de store innen genre fra Stéphane Grappelli til Jimmy Rosenberg, foruten artister som Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Andreas Öberg og Ulf Wakenius.

Bandet ble dannet i 1979 og har gitt ut mer enn 25 kritikerroste plater. Allerede året etter oppstarten etablerte de Djangofestivalen i Norge og et par år senere Hot Club Records. De var pådrivere da Djangomusikken fikk sin internasjonale oppblomstring på 90-tallet og regnes nå blant Djangomusikkens originale pionerer. De har også blitt nominert og tildelt en rekke priser opp igjennom årene og er i vårt syn en (inter)nasjonalskatt å regne!

Hot Club de Norvège live er en helt egen stemning, og repertoaret spenner fra utadvendt swing til inderlige ballader og en og annen sang. Stilistisk faller de mellom alle stoler, og det er kanskje noe av hemmeligheten bak Hot Clubs suksess?

Jon Larsen, gitar
Finn Hauge, fiolin/munnspill
Stian Vågen Nilsen, gitar
Svein Aarbostad, bass

www.facebook.com/hotclubdenorvege
www.youtube.com/watch?vXEQyaNmuZgk

cc: 220,-
www.ticketmaster.no

Hot Club de Norvege
Sted: Buckleys Roots and Blues Joint
Adresse: Lille Grensen 7, 0159 Oslo
Dato: Fredag 21. april 2017
Tid fra: 22:00
Kategori: Musikk
Epost Nettside Facebookside Youtube

Kart - Her finner du Buckleys Roots and Blues Joint
Longitude: 10.758762 - Latitude: 59.915986

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Buckleys Roots and Blues Joint
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Buckleys Roots and Blues Joint her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo