Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Scene:

Sentralen lørdag 20. mai 2017

Er du nysgjerrig på playbackteater? Vil du ta i bruk mer av dine evner til skapende samspill? Er du interessert i andre menneskers erfaringer og fortellinger? I playbackteater forenes aktiv lytting med improvisert teater og storytelling når vi gir liv til personlige fortellinger fra scenen.

Denne introduksjonsdag er enflott mulighet til å bli kjent med playbackteater i både tanke og handling sammen med Jan eller Synne Platander, to av Skandinavias mest erfarne playbackteater-instruktører (accredited trainers) i samarbete med Colette Smirou fra Teater Ekko.

Playbackteater er et kreativt dialogverktøy for utforsking av temaer og fortellinger i ulike sammenhenger. Samtidig er det teater, et teater der man som improvisatør går i tjeneste for de fortellinger og de sammenhenger man opptrer i.

Historiene som fortelles er fra det virkelige liv, dvs. opplevelser/erfaringer og små og store livshendelser som publikum deler her og nå. Når en historie er fortalt, speiler aktørene fortellingen fra scenen. Med innlevelse og lyttende samspill, uten å planlegge, lar de historien komme til uttrykk gjennom ord, bevegelse og ulike sceniske uttrykk. En forestilling blir til gjennom et unikt samspill mellom publikum og ensemblet, under ledelse av en conductor.

Den enkeltes fortelling blir en del av en felles erfaring, og dermed vår felles fortelling om den gruppe, det samfunn og den tid vi lever i.

Introduksjonskurs i Playbackteater
Sted: Sentralen
Adresse: Øvre Slottsgate 3, Oslo
Dato: Lørdag 20. mai 2017
Tid fra: 10:00
Tid til: 16:30
Kategori: Scene
Facebookside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen
TILT TAKEOVER... lørdag 25. november 2017
TILT på Sentralen #2... søndag 26. november 2017
Christmas wonderland Sinatra s... fredag 8. desember 2017
Popteaterkonsert "Bernards jul... søndag 10. desember 2017
ROCKSLO presenterer: AJA... lørdag 3. februar 2018

Legg inn arrangement ved Sentralen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo