Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Medisinsk Yoga Øst AS mandag 20. mars 2017

Gravid yoga med fødselsforberedende

Lærer Anne Siri er i tillegg til å være gravidyogalærer også utdannet barselyogalærer, hathayogalærer, mediyoga lærer og terapeut, personlig trener og pilates instruktør. Hun har selv født to barn, det første på Bærum sykehus og det andre på ABC-klinikken på Ullevål. Begge uten smertelindring og med fokus på naturlig fødsel.

I gravidyoga timene mine legger jeg vekt på at du skal lære å slappe av, lære hvordan du kan skape avspenning i kroppen og øke nivåene av hormoner som stimulerer riene slik at de blir sterke og gode og som skaper mindre smerte opplevelse. Du vil lære ulike stillinger og viktigheten av pust som er nyttige å bruke underveis i fødselen for å hjelpe barnet nedover i fødselskanalen og hvordan ulike stillinger kan bidra til å bremse en for rask fødsel, lindre smerte, snu barnet mm.

I tillegg vil øvelsene vi gjør i timene virke styrkende på kroppen din. Å være i aktivitet som gravid er like viktig som å være i aktivitet når man ikke er gravid. Graviditet er ingen årsak til å ikke være i bevegelse. Gravidyoga er en fantastisk måte, skånsom og effektiv, å holde seg i form på.

Øvelsene er hentet fra hathayoga og mediyoga.

Partner er med på en av kurskveldene. Denne kvelden er det fokus på hvordan partner kan støtte deg underveis i fødselsarbeidet, og ulike stillinger som er fine å gjøre hjemme og/eller på sykehuset.

Hjertelig velkommen!

Gravidyoga med fødselsforberedende
Sted: Medisinsk Yoga Øst AS
Adresse: Nils Lauritssønsvei 34
Dato: Mandag 20. mars 2017
Tid fra: 16:30
Tid til: 18:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Medisinsk Yoga Øst AS
Mandala og Yoga workshop... fredag 24. november 2017
LEARNING TO LISTEN - with Tang... lørdag 25. november 2017
Tantric Exploration... lørdag 2. desember 2017

Legg inn arrangement ved Medisinsk Yoga Øst AS her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo