Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Sport:

Oslofjorden lørdag 20. mai 2017

Oslofjorden er en populær turistdestinasjon, og mange tar ferjer til øyene som ligger der. Er du en av dem som heller ønsker et eventyr? Da kan du bli med på en guidet kajakktur rundt Hovedøya.

I sommermånedene kan vannet bli mer enn 20 grader celcius perfekt for deg som kan bli fristet til å bade når vi tar en pause på øya. Vil du heller ha fast grunn under føttene, kan du utforske øya, spise eller sole deg. Turen varer i omtrent 3 timer.

Redd for at du ikke har nok erfaring med kajakk og padleåre? Det trenger du ikke, for denne turen er tilrettelagt for eventyrlystne familier og nybegynnere, så vel som erfarne kajakkpadlere.

Stoler du ikke helt på deg selv, kan du velge om du vil padle din egen kajakk eller en dobbel havkajakk sammen med følget ditt.

Alle under 16 år må padle sammen med en annen, og deltakere under 18 trenger tillatelse fra sine foresatte. Har du spørsmål om aldersgrensene? Da er det bare å spørre!

Møt kajakkinstruktøren din
Selv om du er nybegynner med kajakk, kommer du deg trygt gjennom padleturen. Guiden din er nemlig Tomas Hansson, en erfaren havkajakkpadler. Han sørger for at du er sikker og føler deg trygg, og vil gi deg all informasjon du trenger om kajakkturen.

Skulle du bli sliten av å padle, har Tomas med seg tau og han tar gladelig åretakene for deg. Trening med mening, kan du gjerne si!

Sikkerheten først
Oslofjorden ligger skjermet, og sjøen er som regel blikkstille. Men været kan vi ikke styre, og turen kan av og til bli litt ekstra spennende.

Derfor har vi en instruktør som ikke bare har uovertruffne ferdigheter i kajakken, men også fornuften til å avgjøre når sjøen gjør det farlig for nybegynnere å padle.

Pris
Kajakkturen koster 1 000, per person.
Prisen inkluderer lån av kajakk og padlebekledning.

Praktisk informasjon om kajakkturen

- Vi kan ikke ta med flere enn 6 deltakere per tur.

- Møt opp med vannflaske, svømmetøy og håndkle. For å nyte alt kajakkturen byr på, bør du også ta med nistemat, solbriller og solkrem.

- Du kan oppbevare personlige eiendeler i containeren vår.

- Kajakkinstruktøren tar med en fullstendig vanntett bag, hvor du kan oppbevare mat, klær eller andre verdisaker som du vil ha med på turen.

Dagsplan for padleturen i Oslofjorden

- Vi møtes ved Operahuset. Kajakkinstruktøren hjelper deg å finne riktig kajakk og utstyr, før han gir dere sikkerhetsbrief og informasjon om padleturen.

- Eventyret begynner! Vi padler til Hovedøya.

- Etter å ha padlet stopper vi på strendene til en av øyene, hvor vi tar pause. Her kan du bade, utforske øya, se det gamle klosteret og kjøpe deg mat. Kanskje har du funnet din indre Mad Goat, og får lyst til å breke litt?

- Til slutt padler vi rundt øya, og tilbake til Operahuset.

Har du spørsmål om turen? Spør oss vi svarer på alt du lurer på, og ser frem til å ta deg med på et ekte kajakkeventyr!

Guidet kajakktur i Oslofjorden
Sted: Oslofjorden
Adresse: Kirsten Flagstads plass 1
Dato: Lørdag 20. mai 2017
Tid fra: 12:00
Tid til: 15:00
Kategori: Sport
Epost Nettside

Kart - Her finner du Oslofjorden
Longitude: 10.753341 - Latitude: 59.906264

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslofjorden
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Oslofjorden her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo