Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Sport:

Majorstua torsdag 12. januar 2017

Gjør alvor av nyttårsforsettene! Vi hjelper deg i gang med trening og grønnere kosthold så du kan fortsette på egen hånd.

PÅMELDINGSFRIST: Mandag 9. januar

STARTHJELP FOR Å GJØRE ALVOR AV NYTTÅRSFORSETTENE - SÅ DU KAN FORTSETTE PÅ EGEN HÅND

Januar er måneden for å gjøre virkelighet av nyttårsforsettene, og mange har forsetter om å begynne å trene og spise grønnere. Våre workshops er laget for å hjelpe deg i gang så du kan fortsette på egen hånd.

På workshoppene får du inspirasjon, motivasjon, praktiske øvelser, teoretisk kunnskap og enkle og konkrete tips til hvordan du kan komme i gang med å trene og spise grønnere.

Prosjektleder og instruktør Nils Harley Boisen hjelper deg i gang med treningen. Nils er ultraløper og tidligere kampsport-utøver. Han gir deg inspirasjon, motivasjon og praktiske treningsøvelser. Det blir både øvelser i yogasal og løpetur i Frognerparken. Vi anbefaler at du bruker gummibrodder utenpå skoene og tar på deg lag med lag med klær. Løpeturen foregår i veldig rolig tempo og det er helt OK å gå innimellom.

Ernæringsfaglig rådgiver Nina Johansen hjelper deg i gang med å spise grønnere. Nina har mastergrad i samfunnsernæring, og diplom i plantebasert kosthold fra USA. Hun gir både en introduksjon til helsefordelene ved å spise plantebasert, og råd til hvordan du kan spise grønnere i hverdagen. Her får du enkle og konkrete tips du lett kan implementere i det daglige. Det er satt av god tid til spørsmål.

MATSERVERING

Du får servert et sunt og grønt måltid fra økologiske Jøndal Gård, samt frukt og te i pausene.MELD DEG PÅ I DAG!
2017 er året hvor DU kan komme i grønt supergir. Er du med? Gå inn på lenken og trykk på Bestill-knappen for å melde deg på i dag!

gronngira.no/kom-i-gang

Kom i gang med trening og grønnere kosthold!
Sted: Majorstua
Adresse: Kirkeveien 67A, 0364 Oslo
Dato: Torsdag 12. januar 2017
Tid fra: 17:30
Tid til: 21:00
Kategori: Sport
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Majorstua
Besøk Sporveismuseet på Majors... lørdag 19. august 2017
Besøk Sporveismuseet på Majors... søndag 20. august 2017
Besøk Sporveismuseet på Majors... mandag 21. august 2017

Legg inn arrangement ved Majorstua her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Cirkus Arnardo i Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo