Annonse
Ekte Lykke
Buckleys Roots and Blues Joint lørdag 14. januar 2017

Johanna og Alf har samarbeidet både på scenen og på plate siden 1998, men etter flere års pause, da familie og hverdagsliv hadde tatt dem til hver sin kant, fant de sammen igjen via låtskriverseminaret RAUS. De har nå skrevet helt nye låter til fellesprosjektet, hvor tostemte harmonier fargelegger melodien og underbygger tekstene. Håndplukkede yndlingslåter fra andre sangsmeder er også med. Over nyttår går bandet i studio for å spille inn sitt første album sammen.

Johanna Demker er en av Norges fremste sangere og låtskrivere. Hun leverte tidlig sanger som solgte i millioner i Europa. Johanna skaper iørefallende melodier og får stadig skryt for sine gode utgivelser. Debutalbumet, Things We Do fra 2001, inneholdt singelen True Love, som ble sluppet sommeren 2000. Året etter ble True Love innspilt på fransk med tittelen Jattends lamour av artisten Jenifer. Denne versjonen gikk til andreplass på hitlisten i Frankrike og Belgia og solgte til gulltrofé i begge land. I flere år jobbet Johanna heltid som låtskriver for andre artister. Først i 2006 kom hennes andre album, Pictures of Me. Det ble fulgt opp av From An Outlined Silhouette (2009) og Madness (2011), som begge fokuserte på americana-sjangeren. I 2015 kom den første utgivelsen på svensk, Allt Och Ingenting.

Alf Bretteville-Jensen er en låtskriver med fortid på verdens største plateselskap, Universal. Vi kjenner han også som vokalist i countrygruppa Bretteville. Alfs låter utmerker seg med en grunnleggende forståelse for den gode melodi og sine slentrende nikk i retning klassisk poplåtskriving, innpakket i relevante referanser til amerikansk musikk. Hør bare på Anymore fra albumet Universe, en nydelig duett med Johanna Demker.

Johanna og Alf kommer til oss denne lørdagskvelden med et stjernelag bestående av:

Magnus Berg, gitar
Bo Berg, bass
Tomas Pettersen, trommer

www.johannademker.com/

cc: 150,-/200,-
www.ticketmaster.no

Foto: Rune Goddokken

Meld deg på gratis Nyhetsbrev

Bretteville og Demker
Sted: Buckleys Roots and Blues Joint
Adresse: Lille Grensen 7, 0159 Oslo
Dato: Lørdag 14. januar 2017
Tid fra: 22:00
Kategori: Musikk
Nettside Epost Nettside

Kart - Her finner du Buckleys Roots and Blues Joint
Longitude: 10.740901 - Latitude: 59.913878

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Ekte Lykke