Oslo Middelalderfestival 2016
Sentrum Scene fredag 5. desember 2008

Verdens mest berømte DJ gjester Oslo og Bergen med sitt show i desember. Fredag 5. desember er Tisto tilbake på Oslos Sentrum Scene. Lørdag 6. desmeber opptrer Tisto på Arenum i Bergen.

Nå er Tisto, stemt fram som verdens største DJ tre år på rad i DJMag, tilbake på kjente trakter. Det var jo med hiten Theme From Norefjell vi første gang ble kjent med mannen tilbake i 1998. Og siden har Tisto hatt en stor tilhengerskare her til lands, samt en rekk hits på listene. Hans miksalbum har samtidig solgt i tusenvis og han har alltid solgt ut sine tidligere show her i Norge.

Nederlenderen har dessuten spilt for 2 milliarder mennesker på OL- åpningen i Athen og turnert verden rundt med sitt banebrytende arenashow, deriblandt et utsolgt Parken i København (25.000 pers.), samt jobbet tett med Euro Disney. Med remiksjobber for folk som Madonna, Justin Timberlake og Britney Spears har Tisto vist sin produsentmuskel og hans siste studio album Elements of Life var nominert til en Grammy for Best Electronic Dance Album.

Åpningstider Sentrum Scene: 21:00 - 03:00
Åpningstider Arenum: 20:00 - 02:00
Aldersgrense: 18 år
Billetter er i salg fra fredag 24. oktober på Posten/ Billettservice

Foto: Stephanie Pistel

Meld deg på gratis Nyhetsbrev

Dj Tisto til Oslo og Bergen
Sted: Sentrum Scene
Adresse: Arbeidersamfunnets plass 1, OSLO
Dato: Fredag 5. desember 2008
Kategori: Musikk
Nettside

Andre arrangementer - Sentrum Scene

Legg inn arrangement ved Sentrum Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Oslo Middelalderfestival 2016